Hír

Képzési terv, 2019.


A képzési tervben megadott időpontoknak megfelelően segédkönyvtáros OKJ-s képzésünkre (engedélyszám: E-000777/2014/A001) és akkreditált továbbképzési programjainkra már fogadjuk a jelentkezéseket.

A 2019-es év során további akkreditált továbbképzési programokat áll szándékunkban engedélyeztetni. Az engedélyek megszerzése után e képzések is szerepelni fognak táblázatunk folyamatosan frissített változatában.

Néhány nap múlva a nyilvános könyvtárak számára képzési igényfelmérést küldünk ki, ennek eredményei alapján a jövő év folyamán képzési tervünket tovább frissítjük, módosítjuk. A felmérésben szerepeltetjük jelenleg működő képzéseinket, tervezés alatt álló programjainkat, és lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a könyvtárak további javaslatokkal éljenek újabb képzések témáit, helyszíneit illetően.

Bizonyos tanfolyamok esetében a Könyvtári Intézet vállalja a külső helyszínre való kihelyezést (előzetes egyeztetés után és a képzés engedélyében rögzítettektől, a tanfolyam jellegétől, ill. az oktatói létszámtól függően), az egyeztetés érdekében kérjük, keressék a képzésért felelős szakmai vezetőt (hangodi@oszk.hu).

A módosítás, változtatás jogát a fentieknek megfelelően fenntartjuk!

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.