Hír

A kulturális közösségfejlesztés gyakorlata (blended) - akkreditált képzés az OSZK Könyvtári Intézetben

Az OSZK Könyvtári Intézet a Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás (EFOP-1.3.1-15-2016-00001) elnevezésű kiemelt projekt keretében sikeresen akkreditáltatta, és így meghirdeti A kulturális közösségfejlesztés gyakorlata (blended: 30 kontaktóra + 30 óra távoktatás) elnevezésű akkreditált továbbképzését.

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a közösségfejlesztés alapismereteit, és képessé váljanak kulturális intézményeket célzó fejlesztési folyamatok generálására. A megszerzett kompetenciák birtokában a szakemberek jártasságot szereznek a társadalmiasított (közösségi részvételen alapuló) intézményiés az esélyegyenlőségi modellekalkalmazásában, illetve megismerik az intézményi önkéntesség támogatásának módszereit.

A képzés célcsoportja:múzeumi, közművelődési, könyvtári, ill. egyéb kulturális területen és a civil szférában dolgozó szakemberek.

Részvételi feltétel: min. érettségi, kulturális szakirányú végzettség, Közép-magyarországi régión (KMR) kívül működő kulturális intézményben vagy kulturális civil szervezetben betöltött munkakör.

A képzés megfelel a TOP-5.3.1-16 és a TOP-6.9.2-16 Helyi identitás és kohézió erősítése című pályázat kedvezményezettjei számára a pályázati felhívás 3.4.1.1. B. 5. f. pontja szerinti képzési kötelezettség előírásának.

A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány.

A képzés helyszíne:Országos Széchényi Könyvtár (1014 Budapest, Szent György tér 4-5-6.)

A képzésen való részvétela projektnek köszönhetően ingyenes – a képzés során a projekt terhére elektronikus tananyagot, étkezést és szállást biztosítunk a résztvevők számára.

Képzési időpont:

2018. október 9-10. (szervezéstechnikai okoból módosított időpont), október 24-25.

A részvételi létszám korlátozott, ezért várjuk a részvételi szándék mielőbbi előzetes jelzését a következő e-mail címen: toth.julia2@oszk.hu

A végleges elektronikus jelentkezési lehetőség kialakítása folyamatban van, erről újabb hírt és külön értesítést küldünk.

További információ:

Tóth Júlia:   + 36 30 784 2156

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.