Hír

Tájékoztató a kulturális szakértői névjegyzékben szereplő szakértőknek

Annak a kulturális szakértőnek, aki 2010. június 30. előtt került a nyilvántartásba, a szakértői tanfolyam-jellegű szakmai továbbképzés elvégzéséről szóló tanúsítvány meglétét igazolnia kell legkésőbb 2020. január 31-ig. A szakértő ezt a kötelezettségét a tanúsítvány másolatának megküldésével teljesítheti, hivatkozva a nyilvántartásba vétel sorszámára és a határozat számára. A tanúsítvány szkennelt (fotózott) változatát elektronikus levélben kell megküldeni a zoltan.peter@emmi.gov.hu címre.

A hatályos szabályozást a kulturális szakértői tevékenység folytatásának feltételeiről és a kulturális szakértői nyilvántartás vezetéséről szóló 416/2017. (XII. 18.) Korm. rendelet tartalmazza. Hivatalból törölni kell a kulturális szakértőt a névjegyzékből, ha a névjegyzéken való fennmaradás feltételeit 2020. január 31. előtt nem igazolja.

A kulturális szakértő kötelezettsége az adataiban történt változás történt bejelentése.

A Kulturális szakértői nyilvántartás tartalmazza a kulturális szakértő adatait. A keresőablakba beírt adatok (név stb.) alapján megtalálhatók a nyilvántartott és nyilvános adatok. A nyilvántartásban szereplő adatok itt ellenőrizhetők.

Adatkezelési változások: A szakértői nyilvántartásban (adatbázis) szereplő megadott személyes adatok (név, lakcím, telefon/fax, e-mail cím) bárki számára elérhetők, azok megismerhetők. A kulturális szakértő elérhetőségi adatainak láthatóságát korlátozhatja, dönthet arról, hogy melyik adata ne legyen látható a jövőben. A kérés szerinti adatok törlésre kerülnek.

Kérjük, ellenőrizzék adataikat és amennyiben szükséges, a kért dokumentum elektronikus másolatát  juttassák el a fent megadott e-mail címre!

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.