A könyvtár 2020. november 11-től személyesen nem látogatható. Online szolgáltatásaink továbbra is rendelkezésre állnak!

KSZK oldal

Számítógép- és internethasználat, reprográfia

A járvány miatti óvintézkedések miatt szolgáltatásaink jelenleg korlátozottan működnek. http://www.oszk.hu/hirek/olvasoi-tajekoztato-azoszkujravar

Az olvasótermi számítógépeken adatbázisainkat és a könyvtártudományi tájékoztatási forrásokat saját eszközzel bárki ingyen használhatja, akár önállóan, akár a könyvtáros segítségével. Az olvasói professzionális munkaállomásokon (OPM-gépek) szövegszerkesztő, táblázatkezelő és egyéb programok állnak rendelkezésre.
A KSZK olvasótermében elérhető a WiFi szolgáltatás.

A KSZK nyomtatott dokumentumaiból térítésért papír- vagy elektronikus másolat kérhető. A másolatok a szerzői jogvédelmi előírások betartásával készülnek; a szakdolgozatokból csak az irodalomjegyzék másolható.

Az állomány hosszú távú megóvása érdekében a sérülékeny dokumentumokról az olvasószolgálatos kolléga egyedileg dönti el, készíthető-e róla másolat. Egy-egy látogatás alkalmával harminc oldal másolását tudjuk vállalni aznapi határidőre.

A szolgáltatások díjairól itt tájékozódhat.

Fontos tudnivaló: A másolatok díját a VII. emeleti olvasószolgálatban a fénymásolóban vagy az V. emeleti ügyfélszolgálatban lehet kifizetni. Az V. emeleti ügyfélszolgálat zárva tartási idejében (hétköznap 18 óra, szombaton 16 óra után) az egyes másolatok kifizetése, illetőleg számla kérése is csak a VII. emeleti fénymásolóban lehetséges.


 
 

Kapcsolat

Cím: 1016 Budapest, Szent György tér 4-6. (Budavári Palota F épület)
Postacím: OSZK KI KSZK, 1827 Budapest

Tel: +36 1 224-3725

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.