Hír

3 lépésben konferencia – a változások kezeléséről

Változáskezelés VUCA világban

3 LÉPÉSBEN minőségfejlesztési online konferencia a Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály szervezésében. Szakértő előadókkal ezúttal a VÁLTOZÁSKEZELÉST járjuk körbe 3 lépésben: a munkatársak, a vezetők és a gyakorlat felől is megközelítve.  

2022. november 17-én, csütörtökön 10 órától online, a Microsoft Teams felületén várjuk Önöket!

Részletes program

10.00 Köszöntő

10.10–10.45 „Ússz és evezz” – megküzdés a változásokkal/nehézségekkel munkatársként. Szalay Ágnes pszichológus, coach

Képzési anyagai a stresszel való megküzdést és a reziliencia fejlesztését szolgálják. Idén jelent meg könyve Éppen jókor címmel az életközépi válsággal való megbirkózásról. Előadásában azokból az eszközökből mutat be néhányat, amelyek turbulens változások közepette is alkalmasak arra, hogy megőrizzük életkedvünket és az érzést, hogy nem vagyunk teljesen kiszolgáltatva, van lehetőségünk kezünkbe venni az életünk alakulását.

10.45–11.20 Helyzet van – nem krízis. Változáskezelés a szervezetekben vezetőként. Szabó Veronika szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner (GROW Group)

„Az emberek nem a változásnak állnak ellen, hanem a nyomásnak – hallhatták már tőlem például egyetemi könyvtári munkatársaknak tartott tréningeken is. Hogyan lehet vezetőként a »nyomást« csökkenteni, segíteni, támogatni az általuk vezetett szervezetet olyan környezetben, ahol a változások folyton jelen vannak? Hiszek abban, hogy megfelelő látásmóddal és eszköztárral az időnként krízisnek tűnő helyzetek megoldandó feladattá szelídíthetők.”

11.20–11.55 Eső nélkül nincs szivárvány – A változáskezelés a gyakorlatban a Budapesti Gazdasági Egyetem könyvtárában. Korom Szilvia egyetemi könyvtárvezető (BGE)

2013 óta vezeti a Budapesti Gazdasági Egyetem, illetve jogelődje központi, majd egyetemi könyvtárát, azaz kilenc éve szinte folyamatos életében a szervezeti változás. „Könyvtárunkat és a csapatomat igyekszem proaktívan, a hazai és a nemzetközi trendekre figyelve támogatni. Előadásomban bemutatom, hogyan éltük, éljük  meg tudatosan a változásokat.”

11.55– Kérdések és válaszok

Regisztráljon a rendezvényre itt https://www.oszk.hu/3-lepesben-konferencia-regisztracio

A regisztráció határideje: 2022. november 16., szerda 12 óra.

Mindenkit szeretettel várunk online!

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.