Rendezvények

A Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály (KMO) állandó rendezvényei

Győztesek konferenciája: A 2021-től minden év januárjában megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson az új Minősített Könyvtár címet és Könyvtári Minőségi Díjat nyert könyvtárak számára. Szeretnénk, ha az előadásokból inspirálódva más könyvtárak is kedvet kapnának a minősítéshez, vagy átvennék a győztes könyvtárak jó gyakorlatait.

3 lépésben konferencia: A 2020-ban elindított konferenciasorozaton a minőségmenedzsment egy-egy területét három különböző nézőpontból vizsgáljuk meg. Az aktuális témákat mindig a könyvtárak visszajelzéseire reflektálva választjuk ki. A többféle területről érkező előadók – felősoktatási, vállalati, civil, könyvtári – biztosítják egy-egy téma megismerésének széleskörű megközelítését. A 3 lépésben konferenciák évente egy-két alkalommal kerülnek megrendezésre.

Pályázatismertető szakmai nap: Minden évben a Minősített Könyvtár cím és a Könyvtári Minőségi Díj pályázati kiírások megjelenése után közvetlenül meghirdetjük a pályázatismertető szakmai napunkat, ahol az aktuális pályázati kiírások részletes ismertetésén túl tippeket, tanácsokat adunk a pályázati szakmai beszámoló elkészítéséhez.

Könyvbemutató - Kovácsné Koreny Ágnes: Az ötlettől a megvalósításig
2023. május 11. - 14:23

2023. április 4-én tartották Kovácsné Koreny Ágnes Az ötlettől a megvalósításig. Felhasználóvezérelt innováció a könyvtárban című elektronikus könyvének bemutatóját, amelyet Szüts Etele, a Könyvtári Intézet igazgatója, valamint Gerencsér Judit, az Országos Széchényi Könyvtár általános főigazgató-helyettese nyitott meg. A szerző beszélgetőtársa Bajnok Tamara, a Könyvtári Minőségfejlesztési Osztály vezetője volt.

Tekintse meg felvételről Kovácsné Koreny Ágnes: Az ötlettől a megvalósításig című elektronikus könyvének bemutatóját
2023. április 05. - 14:11
Jó hangulatú, izgalmas és inspiráló könyvbemutatónak adott otthont a Könyvtári Intézet Könyvtártudományi Szakkönyvtára 2023. április 4-én. Reményeink szerint Kovácsné Koreny Ágnes Az ötlettől a megvalósításig című kötete sokakat ösztönöz majd arra, hogy bátran, innovatív, közösségvezérelt szemlélettel vágjanak bele a könyvtári szolgáltatások fejlesztésébe. Az esemény felvételről is megtekinthető.
 

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.