Hír

A kulturális közösségfejlesztés gyakorlata - akkr. továbbképzés

A Könyvtári Intézet a Cselekvő közösségek - aktív közösségi szerepvállalás (EFOP-1.3.1-15-2016-00001) elnevezésű kiemelt projekt keretében sikeresen akkreditáltatta A kulturális közösségfejlesztés gyakorlata (45527-3/2017/KOZGYUJT) címmel 60 órás (8 napos) továbbképzési programját. A projekt időtartama alatt az Intézet összesen 140 szakember számára biztosítja a továbbképzésben való részvételt.
 
A képzésen való részvétel a Cselekvő közösségek projektnek köszönhetően ingyenes  - a képzés során a projekt terhére elektronikus tananyagot, étkezést és szállást biztosítunk a résztvevők számára.
 
A részvételi létszám csoportonként korlátozott, ezért várjuk a részvételi szándék mielőbbi előzetes jelzését a hangodi@oszk.hu e-mail címen. A képzés tervezett első két időpontja: 2018. január 23-24-25-26. és 2018. február 6-7-8-9., ill.  2018. február 20-21-22-23. és 2018. február 27-28., március 1-2.

 
Kérjük, hogy az előzetes jelentkezésre vonatkozó e-mailben jelöljék meg: melyik időpontot választják. A végleges elektronikus jelentkezési lehetőség kialakítása folyamatban van, erről újabb hírt és külön értesítést küldünk. A továbbiakban - a következő évre szólóan - újabb időpontok meghirdetése is várható.
 
A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a közösségfejlesztés alapismereteit, és képessé váljanak kulturális intézményeket célzó fejlesztési folyamatok generálására. A megszerzett kompetenciák birtokában a szakemberek jártasságot szereznek a társadalmiasított (közösségi részvételen alapuló) intézményi és az esélyegyenlőségi modellek alkalmazásában, illetve megismerik az intézményi önkéntesség támogatásának módszereit.
 
A képzés célcsoportja: közösségfejlesztési feladatokban résztvevő múzeumi, közművelődési, könyvtári, illetve egyéb kulturális területen dolgozó szakemberek (részvételi feltétel: felsőfokú végzettség, Közép-magyarországi régión - azaz Budapesten és Pest megyén - kívüli kulturális intézményben vagy kulturális civil szervezetben betöltött munkakör).
 
A képzés tanúsítvány kiadásával zárul.
 
A képzés helyszíne: Könyvtári Intézet, 1827 Budapest, Budavári palota F épület.
 
Share

Kapcsolat

1827 Budapest, Budavári Palota F-épület

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.