Hír

Kitüntetések március 15. alkalmából

Nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetésben részesült dr. Mader Béla címzetes egyetemi tanár, a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtárának nyugalmazott főigazgatója, Nagy Béla, a Bunyitay Vince Közkönyvtár (Erdély, Bihar megye) alapítója és dr. ifj. Sarkady Sándor, a Soproni Egyetem főkönyvtárosa.

A Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozat kitüntetést kapta Hajnal Jenő, a nyelvtudományok magisztere, a Magyar Nemzeti Tanács volt elnöke, a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet volt igazgatója.

Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetés (polgári tagozat) kitüntetésben részesült Németh Tibor Lajos, a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár Kresznerics Ferenc Könyvtárának vezetője, Oszkai Réka Viola, a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központ, Könyvtár és Emlékház igazgatója, Varga Károlyné, a tapolcai Wass Albert Könyvtár és Múzeum nyugalmazott igazgatóhelyettese és Zombori Zsuzsanna, a Kosdi Petőfi Sándor Művelődési Ház-Könyvtár és Információs hely könyvtárosa.

Gratulálunk!

Share

További oldalak

Alapdokumentumok

Kapcsolat

1276 Budapest, Pf. 1205

Tel: +36 1 224-3788

Elérhetőségek

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.